November/25/2005 Los Angeles Gourmet Journey 1
2005年11月25日 ロサンゼルス グルメ紀行1


Palermo

Ravioli 1
ラビオリ1
I'd like to start new series. I seldom go out for restaurant because I cook; however, I'd like to introduce wonderful restaurant that I found in Los Angeles.

First restautant is Italian.
The shop locates the opposite side of post office it is northward from the corner of Vermont St. and Hollywood Blvd. The appearance is based on Italian national flag while inside of the restaurant is quite huge that is impossible to imagine from the outside.

This Italian serves hors d' oeuvre as Japanese Izakaya does. That is garlic bread.
This was so good! There were three kind of breads with three different garlic-butters, which were all tasty.

As we finished this hor d' oeuvre, salad and pasta was brought to our table. Salad was full on the dish, and main dish, pasta, was also full on the dish. The pasta is different from the one Japanese think as spaghetti, it has something inside of pasta. That was too much for two persons.
The pasta looked green, which seemed to be mashed with spinach. And they also mashed other vegitables with chicken, then they rapped it with spinach pasta. After that, white sauce was added. That is called Ravioli. I saw small Ravioli in Japan, however in USA, it was big size same as man's fist.

It was really great!! I can't say any other words except this.
And we brought it to home for my room-mate.

The shop information→Click

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Menu
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今回から、新シリーズです。普段、自炊をしていて、外食することは月に1度あるかないかの自分ですが、そんな自分が見つけた、ロサンゼルスのおいしいお店を紹介していきたいと思います。

第1回目の今回はイタリアンです。
お店はVermont St.とHollywood Blvdの交差点を北上し、左手に郵便局が見えたら、その向かい側にあります。イタリアンということで、イタリアの国旗の色を基調とした外観になっていますが、中は外観からはちょと想像しがたいくらいに広いです。

このお店、日本の居酒屋と同じように突出し(オードブルといったほうが無難か?)が出るんです。しかもイタリアンということで、ガーリック・ブレッド。
これがうまい!3種類のパンにこれまた3種類のガーリック・バターが塗られており、どれも美味しい!!

そして、これらを食べ終わるころに、注文したサラダとパスタが運ばれてきました。サラダはすごい大盛りの皿。そしてメイン・ディッシュのパスタ(といっても日本人が想像するスパゲティーのようなものではなく、中に具材を詰め込んだもの)もかなりの量運ばれてくる。とても2人で食べきれる量ではない。

Ravioli 2
ラビオリ2
さて、そのパスタだが、ほうれん草か何かをすりつぶしたであろうと思われる緑色のパスタで、これまた何かの野菜をすりつぶし、鶏肉と混ぜたミンチをくるみ、その上からホワイト・ソースをかけたもので、ラビオリという種類のパスタ。日本で見かけたのはすごく小さい印象があったのだが、こちらのはこぶし大の大きさ。

とはいえ、うまい!!この一言に尽きます。
そしてあまった料理はこちらのレストランでは一般的なお持ち帰りをして、ルームメートの夜食となったのでした。

お店の詳細はこちら→クリック

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